Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Prototype 2

Posted by Psych07 9:48 π.μ., under , | No comments


To Prototype 2 :

Το Prototype 2 είναι το δεύτερο "δημιούργημα" της Radical Entertainment όπως το λέει και ο τίτλος του  Prototype "2" μετα το Prototype. Το Prototype 2 το έκδωσε η  Radical Entertainment  και δημοσιεύτηκε από την Activision. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε στης 24 Απριλίου του 2012 (24/4/12) για Pc, Ps3 και Xbox 360.

Η κύρια ιστορία : 

Το παιχνίδι διαθέτει ένα νέο πρωταγωνιστή, James Heller, όπως ο ίδιος πηγαίνει σε μια προσπάθεια να καταστρέψει τον ιό Blacklight. Η ιστορία είναι επίσης ένα από εκδίκηση, όπως Heller θέλει να σκοτώσει τον Alex Mercer, πρωταγωνιστής του αρχικού πρωτοτύπου, αφού η οικογένειά του σκοτώθηκε στην εστία του ιού Blacklight. Ενώ το παιχνίδι ήταν ένα κορυφαίο πωλητή για ένα χρονικό διάστημα, οι πωλήσεις της θα οδηγήσει τελικά στην κατάρρευση του έργου της.

Gameplay : 

James Heller μπορεί να διαμορφώσει στροφή και καταναλώνουν τις ταυτότητες και τις αναμνήσεις άλλων ανθρώπων από την κατανάλωση τους. Λαμβάνοντας ταυτότητες και το σχήμα των ανθρώπων μετατόπιση σε αυτά έχει γίνει πιο τακτική. Λόγω των ενεργειών Blackwatch στην κίτρινη ζώνη, αν ο παίκτης αναλαμβάνει το ρόλο ενός στρατιώτη, οι άνθρωποι θα αντιδράσουν σε αυτόν, κατά τρόπο που να δείχνουν ότι δεν θέλουν τίποτα να κάνει με αυτόν. Για να βεβαιωθείτε ότι οι εχθροί δεν ξεπερνούν τον παίκτη, Radical έχει δημιουργήσει ένα σύστημα παρακάμπτουμε και νέο, πιο ρεαλιστικό AI. Heller θα είναι σε θέση να χρησιμοποιούν τα όπλα στο παιχνίδι, όπως το κανόνι αντιγραφή από μια δεξαμενή και τη χρήση του ενάντια στους εχθρούς. Heller μπορεί να γλιστρήσει επάνω σε ανυποψίαστους εχθρούς του ανθρώπου, ένεση του ιού Blacklight σε αυτά και να δημιουργήσει ένα "BioBomb" από αυτούς να ανατινάξουν τα αντικείμενα, εχθρούς και τέτοια. Heller έχει επίσης υπεράνθρωπη δύναμη και την ευκινησία, σχεδόν άτρωτο να βλάψει, άπειρη δύναμη, αυξημένη ταχύτητα, και έχει μια αίσθηση σόναρ. Το σόναρ περιλαμβάνει μια νέα δυνατότητα παλμό που αναδεικνύει τα βασικά χαρακτηριστικά ενός περιβάλλοντος ώστε να είναι πιο εύκολο για τον παίκτη να βρει κάποιον, αντί να ψάχνουν σε ένα μεγάλο πλήθος για ένα άτομο με ένα εικονίδιο πάνω από το κεφάλι τους. Ριζική έχει δηλώσει ότι οι εξουσίες θα είναι πιο ουσιαστική, εμφανίζεται ως μεταλλάξεις και τις αναβαθμίσεις που επιτρέπει στους παίκτες να αποφασίσουν πώς θέλουν να παίξουν ως Heller.

Γραφικά :

Για τα γραφικά δεν βρήκα τίποτα αλλά ξέρω ότι το μόνο κάλο στο παιχνίδι που το ξεχωρίζει από το 1 είναι τα γραφικά τα οποία βελτιώθηκαν πάρα πολύ ευτυχώς αλλά τα γραφικά δεν μπορούν να κρατήσουν ένα παιχνίδι.

Εμπορική επιτυχία :

Ενώ το παιχνίδι ήταν ένα κορυφαίο στης πωλήσεις για ένα χρονικό διάστημα, οι πωλήσεις του οδηγήθηκαν τελικά στην κατάρρευση του. Δηλαδή έγινε το αναμενόμενο πουλήθηκε στις αρχές λόγου του όνομά τους αλλά δεν άξιζε το ίδιο.

Βαθμολογία : 3 / 10

Trailer : 




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tags

Ετικέτες